Despre noi

De ce Auto Criss Driver?

Instructorii angajati ai scolii, selectati dintre cei mai buni din Iasi, cu rezultate bune si foarte bune, sunt instructori care manifesta multa seriozitate cumulata cu experienta in pregatirea cursantilor.

Auto Criss utilizeaza numai autovehicule diesel in pregatirea practica, dupa modelul scolilor din Europa de vest. Acest lucru prezinta o serie de avantaje in pregatire:

  • cuplu mare la pornirea de pe loc (manevra de pornire devine mult mai usoara)
  • motorul nu se opreste
  • usurinta mare in efectuarea parcarilor
  • manevrabilitate sporita

Auto Cris este singura scoala care in timpul pregatirii utilizeaza poligonul din dotare, ceea ce aduce urmatoarele avantaje:

  • in poligon elevul poate fi lasat sa lucreze singur in autovehicul
  • in poligon elevul nu mai are stress-ul din trafic
  • este locul in care instructorul permite cursantilor sa execute toate manevrele de indemanare singur in masina (porniri, opriri, schimbarea treptei de viteze de la mic la mare si invers, mersul printre jaloane, mersul inapoi, toate tipurile de parcari)

Din experienta scolii noastre s-a constatat ca ,in procesul de invatamant desfasurat pe drumul public, cursantii indiferent de numarul de ore efectuate, ating un anumit prag in acumularea de cunostinte, pe care nu-l pot depasi utilizand doar metodele clasice.Asadar, am observat sa s-au obtinut rezultate peste asteptari doar daca in procesul de pregatire practica s-a utilizat poligonul, loc in care prin insusirea unor indemanari si deprinderi minime, elevul trece peste pragul mai sus amintit, considerat de catre noi insuficient pentru promovarea examenului practic.

In momentul in care , dupa pregatirea in poligon, cursanul are capacitatea sa execute singur in masina manevrele „ 1-2 si inapoi”, mersul printre jaloane precum si mersul inapoi, putem afirma : „ numaratoarea inversa a inceput, lansarea poate avea loc”. Cu alte cuvinte, numai asa cursantul dovedeste ca poate invata sa conduca si, numai dupa ce a efectuat toate tipurile de parcari in poligon, se va putea prezenta la examen pentru a obtine rezultatul mult dorit!

In concluzie, putem afirma „cu mandrie” ca majoritatea cursantilor care au avut initial contact cu alte scoli, au constatat marea diferenta intre pregatirea anterioara si cea oferita de scoala noastra!

Sperand ca v-am raspuns concludent la intrebarea „de ce Auto Criss?”, putem crede doar ca fiecare dintre voi isi doreste o pregatire care sa-i ofere siguranta si confort in viitoarea „cariera de sofer”!